MIJN STRIJD, JOUW STRIJD.
6 februari 2017
Forever Fit C9 Deel 2
27 maart 2017

Forever Fit C9 Deel 1

Ik krijg vaak vragen over allerlei producten en shakes waardoor ik schijnbaar zou zijn afgevallen. De echte kijkers weten wel beter, haha! Maar zo niet, ik ben absoluut niet afgevallen door shakes en pillen, maar door normaal eten (niet persé supergezond zelfs) en door sporten. In het dagelijkse leven zie en hoor ik allemaal dingen over producten waar ik totaal niet in geloof, maar die voor anderen wel echt hebben gewerkt. Ik was daar zo nieuwsgierig naar dat ik besloot om van alles uit te proberen. Juist op dat moment was ik met Ivan in gesprek, en wij praten over van alles en zo; ook over sport. Ivan houdt zich druk bezig met sport, voeding en de juiste ondersteuning daarin. Natuurlijk ben ik daarin geïnteresseerd en vroeg naar meer informatie. Een beetje ondersteuning kan nooit kwaad. Begrijp me niet verkeerd: ik vind dat je verantwoord kan afvallen met de juiste voeding en voldoende beweging. Dat staat altijd op nummer één! Ik ben namelijk niet van het promoten maar van het uitproberen en de ervaringen daarvan delen. Daar wil ik ook over schrijven zodat het helder wordt of iets werkt of niet. Niet alleen voor mij maar ook voor anderen.

Hij adviseerde me een product van Forever F.I.T., genaamd C9 uit te proberen. Een programma die je negen dagen lang moet volgen. Hij was er erg overtuigend over. Ik hou niet van crashdiëten omdat ik vind dat die maar tijdelijk zijn, en ik hou al helemaal niet van NIET eten! Ik word agressief als ik niet eet, haha! Ik ben altijd sceptisch over allerlei producten die gouden bergen beloven maar er niets van waar blijkt te zijn. Met name producten waarvoor je geen moeite hoeft te doen om een paar kilo’s kwijt te raken of om je lichaam te reinigen. Je moet overal iets voor doen dat is gewoon een feit. In mijn kring zijn mensen ook bewuster bezig met hun gezondheid, voeding en sport. Dus ik dacht: weet je wat? Voordat ik het aan hen ga adviseren, op advies van Ivan, waarbij ik ook echt een transformatie zie, ga ik het eerst zelf proberen. Ik zal eerst even uitleggen wat het precies is.

Het Forever F.I.T programma bestaat uit C9, F15 en Vital5. F.I.T staat voor Foundation,  Inspiration en Transformation. Het programma is ontwikkeld om je te helpen je gewicht te beheersen en je te ondersteunen in een gezonde levensstijl, ongeacht je fitnessniveau. Voor meer informatie kijk op:

https://www.vetvrij.com/forever-clean-9.html

Ik moet ook eerlijk zijn dat ik het een uitdaging vond om het programma aan te gaan, ook omdat Ivan zei dat hij zeker wist dat ik het kon. Natuurlijk ontstaat er bij mij dan een druk. Gezonde druk dan wel hè? En waarom? Omdat ik het best presteer onder druk. En waarom precies? Omdat ik mezelf wil bewijzen door degene, die er vertrouwen in heeft, niet te teleurstellen en daarmee mezelf niet. Het is een soort cirkel die bij een ander begint maar bij mezelf eindigt!

16 maart ben ik dus begonnen.

Dag één: In de ochtend nam ik, zoals aangegeven, eerst 2 pillen wat dus ook je ontbijt is; Forever garcinia plus. Die zorgen ervoor dat vet minder snel wordt omgezet in vetweefsel en helpt de eetlust te verminderen. Nou… in dit geval was voelen geloven. Na een half uur mag je een sapje wat de spijsvertering stimuleert en dat is 120 ml Aloë vera gel aangelengd met minimaal 240 ml water. God, wat was dat goor zeg! Brr!! Daarna nog een pilletje Forever therm. Dit bevat een combinatie van plantenextracten en vitaminen die bijdragen aan het energieleverend metabolisme. Ik vond het best een hel! Als snack zit er nog een stick met poeder bij en dat is de Forever Fiber stick, bevat 4 soorten snel oplosbare vezels. Je kan dit mengen met 240 ml water. Toen brak de middag aan. Ik nam weer twee Forever Garcinia pillen, na een half uur een Aloë vera gelsapje en toen mocht ik eindelijk een Forever Lite Ultra shake als lunch, rijk aan vitaminen, mineralen en 24 gram proteïne. Daarvoor voelde ik me suf en dacht waarom doen mensen dit zichzelf aan? Schrijf daarom altijd je doelen op. Dat helpt weleens! In de avond herhaalde ik dezelfde stappen als in de middag maar dan zonder een Forever Lite Ultra shake. In de late avond nam ik nog een Aloë vera gelsapje! Dag één is dus achter de rug en ik zit nu op dag twee. Op dag twee dienen dezelfde stappen herhaald te worden als dag één. Vandaag vond ik niet zo zwaar. Ik had alleen een momentje in de middag dat ik dacht: OKÉ, EN NU WIL IK WAT ETEN IN M’N MUIL! But I’m still standing en ik heb geen hongergevoel. Ik ben eerder verbaasd over het feit dat ik zo sterk ben en hoe graag ik dit wil, en dat ik enorm benieuwd ben naar hoe ik me na deze intensieve en zware dagen zal voelen. Oh ja, voldoende water en minimaal 30 minuten lichte inspanning per dag (als je daartoe in staat bent) is wel zo fijn bij dit programma.

Deel 2 is morgen online!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.