Forever Fit C9 Deel 1
23 maart 2017
Mijn eerste week met Heaby
14 april 2017

Forever Fit C9 Deel 2

Zo! Ik ben er een beetje laat mee, mijn excuses. Ik was nogal druk de afgelopen dagen.

Ik heb jullie geschreven over mijn eerste twee detox-dagen. Daarna volgde natuurlijk de andere 7 dagen.  Ik heb trouwens een klein foutje gemaakt. Je mag met dit programma tussendoor wel groente eten, en ook fruit. Hoeveel, en wat precies, staat aangegeven in het boekje. Ik ging natuurlijk helemaal all-in! Lekker overdreven maar goed!

De derde dag mocht ik dus een maaltijd eten en geloof het of niet. Ik kon niet wachten en toen was het moment toch echt daar. Het was zo vreemd, ik heb zeker vijf minuten zitten staren naar mijn gezonde maaltijd. Alsof het vreemd was om ineens weer te eten, haha! Uiteindelijk nam ik een hap en het was heerlijk. Ik had een uitgebreide salade gemaakt met kip. Niet te overdreven gekruid en zonder zout. Ik merkte wel meteen dat mijn smaakpapillen op scherp stonden. Het is heerlijk als je echt proef wat je eet.  Ik had nergens last van. Geen honger, niet suf en gewoon energiek. De dagen vlogen eigenlijk voorbij. Alleen de 8ste dag had ik wel zoiets van: “nou ben ik het toch echt zat”! Maar wat is nog een dag als dat de laatste dag is? Ik heb dit programma niet gedaan om gewicht te verliezen maar ook dat is aan de orde als je gaat detoxen. Af en toe ging ik weleens stiekem wegen. Ik wil hier geen uitspraken over doen omdat het resultaat van dit programma voor iedereen anders is. Het is natuurlijk ook afhankelijk van hoeveel je beweegt en hoe goed je het programma volgt. Ik ben blij dat ik het heb gedaan, maar meer omdat ik het gevoel heb dat mijn lichaam een lekkere opdonder heeft gehad en een soort van nieuwe start kan maken. Zou ik Forever C9 aanraden? Ja, zoals ik al zei:  “als je een opdonder nodig hebt en je graag wilt detoxen dan is dit een goede start”! De C9 heeft alles kant en klaar voor je in een pakket. Maar als je gewicht wil verliezen dan weet je wat ik ga zeggen: “gezond eten en voldoende bewegen als je daartoe in staat bent”!

Maandag begin ik met Heaby! Ook daar zal ik kleine wekelijkse updates over schrijven!

 

Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.