Forever Fit C9 Deel 2
27 maart 2017
Mijn tweede week met Heaby
14 april 2017

Mijn eerste week met Heaby

Mijn eerste week met Heaby is een feit.

Heaby is een programma die slechte eet- en lifestylegewoonten doorbreekt door bewust om te gaan met voeding en beweging. Zoals ik al had aangegeven wilde ik me nog meer gaan verdiepen in gezonde voeding en met Heaby lukt dat wel.  Naast alle duidelijke richtlijnen krijg je ook fijne begeleiding. Daarnaast heb je ook een personal coach, waar je elk moment van de dag mee kan appen voor advies of als je het even niet trekt. Het is namelijk even zoeken naar de juiste voeding en daar had ik wel moeite mee. Dus een personal coach komt dan super goed uit. Soms vergeet ik weleens dat ik bezig ben met Heaby, zo makkelijk is het. Het moet me ook niet de hele dag bezighouden, maar ik kijk nu wel met hele andere ogen naar voeding. Bewust worden is zo fijn. Leuk om te proberen toch, als je wat steun nodig hebt terwijl je al zo goed bezig bent of juist een nieuw begin wil maken om gezonder te eten.

Het is verbazingwekkend hoe veel je eigenlijk mag eten en hoeveel nieuwe dingen je ontdekt als je je er echt in gaat verdiepen. Ik voel me super verzadigd, gezond en ik sport er natuurlijk bij.

Ik kom snel terug met een update, en hoeveel kilo ik kwijt ben in twee weken door gezond eten met Heaby en sporten!

Liefs!

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.