Mijn eerste week met Heaby
14 april 2017
Shut the F up about your stupid diet!
29 mei 2017

Mijn tweede week met Heaby

Ik zit nu in mijn tweede week met Heaby. Mijn eerste week begon goed.

Alhoewel ik aardig door begon te krijgen wat ik wel en niet het beste kon eten, vond ik de tweede week iets moeilijker.

Waarom eigenlijk?

Ik had trek in zoetigheid en zin in Baileys, mijn favoriete drankje. Ik had zelfs een familiezak M&M’s gepakt om het vervolgens weer neer te leggen. Mijn drang naar alles wat slecht was was ontzettend sterk. Misschien ook omdat ik het soms druk heb en daardoor mijn structuur soms komt te vervallen. Ik eet dan niet op de tijden dat ik gewend ben. Toch helpt Heaby me hieraan te denken en met name mijn personal coach! Ik ben slecht in maaltijden voorbereiden als ik het toch niet meteen ga eten. Maar dat is toch het beste. Het geeft je rust en bespaart je wat centen op de dagen dat je het druk hebt.

Elke vrijdag heb ik een “cheat meal”, maar zelfs dan twijfel ik een beetje omdat ik zo goed bezig ben met Heaby en zelfs al drie kilo kwijt ben. En ja, de zomer komt eraan hè?.

Ik heb wel een paar favoriete maaltijden die ik eet, zoals: banaanpannenkoek, cocosyoghurt met stukjes fruit of met ongebrande nootjes erin. En ik ben dol op kerrie cocos pasta!

Ik doe Heaby maar 60 dagen maar zit erover na te denken om Heaby gewoon mijn leefstijl te maken. Maar goed, in mijn geval is zien altijd geloven, haha!

Trouwens, een blender hoort bij een gezonde leefstijl! Wil jij kans maken op een prachtige goedwerkende blender? Klik dan hier

Tot de volgende week!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.