Mijn tweede week met Heaby
14 april 2017

Shut the F up about your stupid diet!

Processed with VSCO with p5 preset

Ja, wat hierboven staat dus! Ik ben al twee jaar verder joh!! Hoelang ga ik het er nog over hebben?? Inderdaad! Dit is mijn laatste post erover en ook mijn twee laatste dagen met Heaby. Alleen Heaby is geen dieet maar een levensstijl.

Eén waar ik ook van geniet en waardoor ik bewuster ben gaan nadenken en mijn horizon, wat voeding betreft, ben gaan verbreden.
Ik heb me geen één dag slécht, hongerig of leeg gevoeld door Heaby. Met name door mijn coach die erg betrokken was en geïnteresseerd was in mijn maaltijden. Zelfs als ik vergat te eten soms. Ik ben zeven kilo kwijt en naar mijn gevoel ging dat moeiteloos. Ik moet wel zeggen dat mijn structuur, qua op tijd eten, wel zwaarder werd om vol te houden de laatste weken. Maar dat komt gewoon omdat ik een warhoofd ben. Wat ik van Heaby heb meegekregen, is dat ik nu veel groentes eet en minder vlees. Maar iedereen moet het natuurlijk voor zichzelf weten he? Ik weet nu dat ik niet per se rijst, pasta of brood nodig heb. Maar dat het makkelijk is om te vervangen en er ook nog van te genieten.
 

Ik zal mijn leven lang blijven zeuren dat mijn lichaam niet goed genoeg is. Maar hé, wat is goed genoeg? Dat is voor iedereen anders. Ik vind het goed zo. Ik weet wat ik moet doen om te komen waar ik wil zijn. En een steuntje in de rug, zoals sporten of Heaby, hebben me de afgelopen drie maanden zeer goed gedaan.

Wil je zelf even kijken wat heaby precies inhoudt? Kijk dan op: http://heaby.me/

Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.